Wie ben ik ?

margo

Dit ben ik, Margo Bresser 

Geboren en getogen in Barendrecht en 59 jaar 

Al heel veel jaren ben ik creatief bezig. Het begon vroeger in de jaren 70 met haken en breien, ook macramé heb ik gedaan. Nu allemaal weer helemaal hot. Daarna borduren van een merklap of een randje aan een handdoek. Mn oma zei vaak, wanneer ik bij haar kwam: Heb je niks bij je? Ze vertelde dan dat haar moeder dat ook altijd vroeg. Dus meestal handwerk in mijn tas mee naar oma en mijn moeder.

Jaren later heb ik het mandala tekenen ontdekt. Hiervoor volg ik nog steeds workshops omdat er zoveel mogelijkheden zijn om met de mandala aan de slag te gaan. Je raakt niet uitgeleerd. 

Ook werken met papier in allerlei soorten en maten is een heerlijke uitlaatklep van veel creativiteit. In het begin maakte ik kaarten wat zich steeds verder uitbreidde tot doosjes boekjes met een populaire naam uit Amerika Junk journaling en collages. 

Ik kan wel zeggen dat ik met allerlei materialen creatief aan de slag ga. De sport is dan veel recyclen of upcyclen en weinig aanschaffen. 

Nu ligt de focus vooral op haken en breien van kleding en woonaccessoires. Ook daarbij gebruik ik vooral restanten wol en katoen die ik inkoop van een zolderopruiming of stoppen met hobby. Het maakt get ontwerpen extra leuk met kleine hoeveelheden van 1 kleur wol, acryl of katoen een mooie creatie te maken.

De afgelopen 10 jaar ben ik met veel passie gaan schilderen met allerlei materialen. Inmiddels al heel veel doeken voltooid en zijn te koop via de webshop www.pareltjesvanmb.nl.
Neem een kijkje via de link hieronder  


Zo brachten mijn hobby's mij tot een mooi creatief bedrijf : de Pareltjes van MB.

Graag tot ziens. Warme creatieve groet Margo